Opdateret 2019-01-28

E-mail.  

maillogo

Gistrup antenneforening har overdraget vores mail domæner,gaf-net.dk og 9260.dk, til Jubii.dk. Jubii er en virksomhed ejet af Nordjyske medier.
Bevæggrunden for dette er at, i forbindelse med skifte af signalleverandør, nu til Bredbånd nord og tidligere Yousee, har der altid i skiftene opstået komplikationer med ustabil mailservice tilfølge. Derudover har det tidligere skabt problemer for dem som, enten er flyttet fra dækningområdet, eller af en eller anden grund ikke vil fortsætte med at få leveret tv og internet igennem Gistrup antenneforening, da det altid har været et krav fra leverandørerne at man skulle have internet for at have en e-mail adresse.

Ved aftalen med Jubii.dk, kan alle oprette mailadresse på domænerne gaf-net.dk eller 9260.dk, uanset om man har tilknytning til Gistrup antenneforening eller ej.

Oprettelse af mailadresser sker på jubii.dk´s hjemmeside på dette link.
Jubii.dk har 2 versioner af mailservice, en gratis version (kun webmail), eller en version med ekstra features (fx imap, 5GB) som koster 48 kr. pr halvår.
Som et led i aftalen har alle af Gistrup antenneforening ,der havde en aktiv mail adresse på overdragelsestidspunktet fået betalingsversionen gratis frem til 1/7-2018, derefter overgår det til egenbetaling. Når mail overgår til egenbetaling kan man selv vælge om man vil bruge betalingsversionen eller gratisversionen.